Deixa un comentari

Bar Club Can Pelaio


Avui hem esmorzat a Olot, al Bar Club Can Pelaio, no tenen mandra i obren a les vuit, bona hora per aquests afers; de fet quan hem arribat un dels seus parroquians ja venia de l’hort a fer un repàs i collir alguna cosa per dinar.
Olot encara té molt de poble i de pagès, un bon exemple n’és el programa de Radio Olot Trenquem El Cuc, conduit per en Josep Guix des de fa més de vint-i-cinc anys de forma ininterrompuda, on cada setmana ens posa a l’abast el món de la pagesia arreu de Catalunya.

Avui doncs, ens hem posat d’acord a tastar els pedacets de vedella amb ceps, molt ben cuinats, melosos i saborosos. Abans però, una tapa de ronyons per obrir la gana, tot i que els menuts no acaben sent del gust de tothom, tenien la textura correcta i un punt de picant molt encertat.

foto 1 foto 2

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: