Deixa un comentari

El Celler de Can Roca


Presentar-vos el restaurant El Celler de Can Roca és innecessari, és el millor restaurant del món.
No intentaré explicar-vos totes els sabors, textures, aromes, les sensacions provocades pel bon menjar i els millors vins ideats i maridats per els tres germans Roca, trobo que seria una llarga i feixuga labor condemnada al fracàs. La degustació tranquil·la dels productes elaborats, l’entorn, el personal, els amics, conformen una comunió sensorial irrepetible.
Us deixo el resum fotogràfic d’un menú excel·lent, el menú Festival i la seva llista de vins.

Menú Festival  

Joan Roca i Fontané, cuiner. Josep Roca i Fontané, cambrer de vins. Jordi Roca i Fontané, pastisser.

Menjar-se el món:

Mèxic: guacamole, llavor de tomàquet, aigua de tomàquet i cilantre

Perú: Caldo de ceviche

Xina: verduretes encurtides amb crema de prunes

Marroc: ametlles, rosa, mel, safrà, ras el hanout, iogurt de cabra

Japó: Nucli de miso, dashi de nata i tempura de nyinyonyaki

Menjar-se el món

Olives caramel·litzades

Cruixent de gambeta

Bombó de Carpano amb aranja i sèsam negre

Truita de carbassó

Bombó de tòfona d’estiu

Brioix de tòfona d’estiu

Bombó de tòfona

Consomé vegetal, puré de carbassa, xirivies, confitura de codony, nap, pastanaga, patata violeta, comté, nyoquis de ceps, tofu d’avellanes

consomc3a9-vegetal

Comtessa d’espàrrecs blancs i tòfona

Verat amb encurtits i botarga, salsa de verat amb vi blanc, llimona, tàperes i guindilles en vinagre, tomàquet fregit, botarga de llisa, verat marinat amb sal i sucre. Infusió de verat

Amanida d’anemones, navalles, espardenyes i algues escabetxades

Tota la gamba Gamba a la brasa, suc del cap amb algues, aigua de mar, pa de pessic de plàncton

Escamarlà al vapor de Palo Cortado, bisqué avellutat i caramel de Jerez

Llenguado a la brasa amb all negre fermentat, all blanc, suc de julivert i llimona

Mandala especiat de flor de carxofa, ventresca de xai de llet, lletons de xai, iogurt de curri, remolatxa, espinacs, nap, llimona, mandarina, moniato, fulles i flors

Mandala

 Trilogia de colomí, Cor de colomí i núvol d’arròs. Brou de colomí. Botifarró i pit de colomí Tatjé

 Royal de llebre a la Royal

 Gelat de massa mare amb polpa de cacau, litxis saltejats, macarrons de vinagre de Xerès

Poma de fires, nous tendres, llimona i ratafia

Anarkia de xocolata

Vins

Albet i Noya Cava El Celler Brut D.O. Cava

Improvisació 11 D.O. Penedès

Joh. Jos Prüm Kabinet 07 V.D.P. Mosel-Saar-Ruwer

Kastanienbusch Rebholz 06 V.D.P. Pfalz

Matassa 11 Vin du Pays des Côtes Catalanes

Equipo Navazos 44 Flower Power D.O. Jerez

Viña Tondonia blanc 99 D.O. Rioja

Pedra de Guix 11 D.O.Qa. Priorat

Les Foulards Rouges Glaneurs 10 A.O.C. Côtes du Roussillon

Viña Pomal 82 D.O.Ca. Rioja

Vi de la Vila de Porrera Vall Llach 09 D.O.Q. Priorat

Sake Katsuyama Gozenshu Gen

Malus Mama 08 Naturalki Gozoa den Sagardoa (Astigarraga)

Café Varietal Salvador Bourbon / Pedro Ximenez La Bota No nº 25 D.O. Montilla-Moriles

IMG_2137 IMG_2138 IMG_2139

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: