Deixa un comentari

La Mossegada


Tot i que aquest estiu hem visitat Can Jeroni de Figueres, el Bar Peret de Sant Joan de les Abadesses on crec que fan les millors tripes del país, Els Pagesos, i un valor segur La Fonda d’Alpens, sempre venen més de gust les menges fortes quan arriba el fred, si més no la tardor, perquè aquest any de fred poc.

foto 2

Encetem doncs, la temporada d’esmorzars de forquilla a La Mossegada de Manlleu, una bona recomanació de la Marta Marly.

Un matí boirós a Osona, anem aviat i som els primers clients; La Mossegada és un restaurant nou, ben arreglat, ens pren nota el propietari guarnit amb la jaqueta de cuiner blanca impol·luta.  Tot plegat apunta bones maneres, a fer-ho bé i agradar al client.

Demanem capipota amb cigrons, galtes de vedella i peus de porc desossats, són plats saborosos servits en una mida justa; abans però, la casa ha tingut la gentilesa de portar-nos unes patates amb piquillos.

Com sempre acabem amb cafès i una mica de whisky, una altra gentilesa a agrair. Allarguem la sobretaula intentant arreglar el món i coincidint en recomanar-vos aquest nou restaurant.

IMG_1553

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: