Deixa un comentari

MERCAVIMA


MERCAVIMA  és la nova empresa de tres joves de les comarques d’Osona i del Ripollès que creuen en els productes gastronòmics locals i artesans.
Amb aquesta iniciativa volen potenciar i distribuir els articles de qualitat, resultat de la tradició cultural i familiar de la feina ben feta.

Durant la primavera del 2012, en mig d’una caminada, per les valls del Bisaura i Ripollès, va sorgir la idea. Per què no oferir a tothom els productes que nosaltres tenim a l’abast de la mà?.
Productes de proximitat:  aquest fuet i llonganissa de pagès que quan els talles, la seva olor fa que se’t faci la boca aigua, el formatge d’ovella i cabra de gust exquisit, torrons de mestre torronaire.
En aquella caminada hi érem tots tres, la Lorena Matías, l’Anna Rovira i jo en Salvador Rovira,  i va sorgir la idea d’oferir a tothom la possibilitat d’ adquirir productes de qualitat  del nostre territori  i comarques veïnes.
Productes alimentaris i productes originals o artesanals.
El gener del 2013 hem posat la idea en marxa, hem iniciat la creació de http://www.mercavima.com productes de proximitat i productes originals . Els nostres clients podran gaudir de Productes del Ripollès , la vall del Ges, el Bisaura i d’altres comarques. Productes elaborats de qualitat, que el seu gust i aroma faran les delícies del vostre paladar, fent arribar els productes a les llars de tothom qui ho vulgui amb la facilitat de poder fer la comanda amb un clic des de casa o la feina, i rebre la comanda allà on ens indiqueu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: