Deixa un comentari

Restaurant Can Villaura


Mireu, crec que d’esmorzar s’ha d’esmorzar aviat, s’ha de començar el dia amb empenta, per això ens trobem a les vuit del matí; avui però, lamentant l’absència del enfeinat Sr. Vilarrodà.
Amb aquest convenciment la primera opció ha estat anar al Cremat i abans de les nou era tancat, ja posats ens hem arribat a Matamala al restaurant La Plaça i també l’hem trobat tancat.
Així doncs, em tornat cap a Ripoll al restaurant Can Villaura, aquesta setmana ja en parlàvem com un clàssic en aquests afers. I és que d’anada ja hem vist que són matiners i tenien obert.
Una amanida de ceba i tomàquet amb olives per començar i després hem coincidit a demanar uns peus de porc amb bolets i suc, molt ben cuits, per sucar-hi pa i tacar-nos amb dignitat.

foto 1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: