1 comentari

Jaume Puxeu


Avui presentar-vos en Jaume Puxeu em sap una mica de greu perquè no regenta cap restaurant i la gran majoria no podreu tastar els seus guisats, una pena i no voldria fer-vos envegetes no, el que vull és reconèixer-li les seves qualitats a la cuina.
En Jaume és un home molt hàbil, ell mateix s’ha construït una caseta a l’hort i l’ha condicionat amb una cuina professional i una gran taula pels convidats, perquè coincidim en que la companyia i la conversa són indispensables per gaudir a taula; com bé deia Sèneca, cal mirar amb qui menges i beus, abans de mirar què menges i beus.
En aquesta ocasió ens va obsequiar amb un esmorzar extraordinari, embotits que ell mateix elabora, llengua de vedella, tossa de porc, mongetes amb rostes de cansalada, capipota, cansalada del coll i botifarra a la brasa, postres cafè i copa. Us he de dir que ha estat el millor capipota que he tastat mai. Tot plegat un menú abundós que supleix tres àpats.
Quan aneu a Sant Pau de Seguries i us trobeu en Jaume, saludeu-lo amb deferència, homes així donen caràcter al país.

IMG_0225 IMG_0226 IMG_0227 IMG_0228

One comment on “Jaume Puxeu

  1. […] presento alguns dels plats amb que recentment ens ha obsequiat en Jaume Puxeu, és una petita mostra amb el nostre agraïment per la seva dedicació i generositat. La seva […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: