3 comentaris

Calendari de tradicions i costums


La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals col·labora amb Òmnium Cultural en l’edició del Calendari de tradicions i costums i des del 2010 també compta amb el suport de la Confederació de Comerç de Catalunya. En el calendari s’hi recullen celebracions festives representatives del país relacionades amb algun dels àmbits de la cultura popular.
L’ objectiu és difondre la nostra cultura popular, amb una línia estètica actual per demostrar que les tradicions formen part essencial de la vida moderna.

Fent un recorregut per les festes populars del país ens adonem que quan volem celebrar alguna cosa ho fem menjant i practicant el “comensalisme” i en el nostre calendari hi assenyalem molt sovint les festes amb allò que mengem junts. En el calendari 2013 hem volgut reflectir les menges que pertoquen a les celebracions festives de cada mes, des del tortell de reis, passant pels calçots, els bunyols, les coques, el rostit, el pa amb tomàquet, les castanyes i l’Escudella de Nadal. Per aquest motiu enguany hem comptat amb el suport de la Fundació Institut Català de la Cuina.
Aquest any l’il·lustrador Christian Inajara ens sorprèn amb la seva tècnica i amb ella ens capbussa en la nostra gastronomia tant variada, bon profit!

SI_Calendri2013_portada

bb

3 comments on “Calendari de tradicions i costums

  1. Preciós!! Felicitats per aquest calendari tan bonic!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: