2 comentaris

5 a taula


Som cinc a taula que des de fa més de tres anys i un cop al mes, fem una sortida buscant fondes i restaurants on han mantingut el bon costum d’esmorzar de forquilla, gran àpat matiner.
Aquesta afecció no respon només a la nostra gormanderia, perquè com bé deia Sèneca, cal mirar amb qui menges i beus, abans de mirar què menges i beus. La companyia i la conversa són indispensables per gaudir a taula, és senzillament el gust de compartir experiències, d’aquí neix aquest blog.
Per bé que intentem en cada ocasió tastar nous guisats, tradicionals i casolans, de bona factura i allunyats de les esferificacions que ja les assaborim en altres àpats.
Coincidim amb Josep Pla quan afirma que “Aquest és un país d’una cuina arcaica, tradicional i completament construïda” i de demostrada vocació mundial.

En aquest temps hem trobat cuines més o menys encertades, però són molt poques les que no ens mereixen una segona visita i procuro no evidenciar-ho en els posts, tant perquè sobre gustos tothom pot discrepar, com perquè tampoc cal desacreditar ningú per un plat.
Això que alguna freixura ha costat d’empassar i pair, però s’ha de saber perdonar.
Pel que fa als preus, per un plat guisat, amanida no sempre, vi de la casa, aigua, cafè i un gotet de bon whisky, solem pagar entre 10 € i 12 € cadascú, si fa no fa el preu d’un menú diari.
Animeu-vos, esmorzeu en bona companyia i podreu començar un gran dia.
Bona cuina,

2 comments on “5 a taula

  1. Hola T me gustaria pertenecer a este club, hablo catalan , gracias si me enviais alguna menera de hacerlo .un saludo.

  2. Suposo que, perque es obvi, que heu anat a la Fonda Europa de Granollers, el restaurant més antic de Catalunya i dels primers a instaurar, fa dècades, els esmorzars de forquilla. Jo hi vaig sovint i surt per uns 12 euros, certament molt ben invertits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: