Deixa un comentari

Restaurant El Pas


Hem quedat com sempre a les vuit del matí, l’esmorzar és el primer àpat i cal que sigui d’hora, no si val a esmorzar a les onze, això et trenca les oracions per tot el dia.
Aprofitant que ens hem decidit per la Garrotxa hem fet camí per la collada de Santigosa, així hem vist els colors de tardor de la fageda.
Hem fet parada i fonda al Restaurant El Pas d’Olot, a la carretera de La Canya; la seva carta de guisats no és extensa i els peus de porc encara no eren cuits, ens hem decidit doncs per unes tripes amb capipota i cansalada fregida. Els plats de tripa, raonablement picants i encertats.

Tot esmorzant i arreglant el país, hem rebut una consulta a la xarxa social sobre la nostra dedicació: si és de vital importància la finalització del “treball de documentació” amb un carajillu de rom o un xupito de ratafia glaçada?
Benvolgut seguidor, després del preceptiu debat acordem que en cas de dubte, les dues coses.
La nostra és una vocació de servei.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: