Deixa un comentari

La Fonda d’Alpens


Hem tornat al Lluçanès, a La Fonda d’Alpens, ja varem acostar-nos-hi el mes passat i feien vacances, però perseverem i hem tornat.
L’ambient de La Fonda és quotidià, proper i entranyable, cap estirabot de disseny i modernitat. D’entrada l’element que més crida l’atenció és la puela, estri ben agraït avui que és un dia d’hivern, res a veure però, amb l’entrada d’aire siberià de fa uns dies, tot i que potser ara fa més fred, eh, Sr. Molina?
Som matiners, avui però, només en Jordi Suriñach i en Xavier Massós s’han llevat i hem estat els primers clients, al cap de poc el menjador s’ha emplenat de parroquians amb la gana feta.
Hem esmorzat de cassola, un plat mig i mig de tripes i peus de porc. Les tripes, que no callos, gruixudes, generoses i amb un suc consistent i un punt picant. Els peus ben cuits, amb pèsols.
Tot plegat degustat amb gran aprovació i finalitzat amb cafè i copa.

Si voleu saber més coses d’Alpens, com per exemple del seu ferrer, consulteu http://www.dalpens.com d’en Lluís Suriñach.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: