2 comentaris

Cala Cinta i 2


Avui hem tornat a cala Cinta, a aquest blog n’hem parlat abastament, el 2 de gener de 2010 la primera visita, i el 29 d’actubre de 2010 reproduïem l’article de 5 A TAULA de LA VANGUARDIA.
La Cinta no defrauda, avui unes galtes de vedella guisades, sanglar amb patates i peus de porc a la brasa, amanida amb confitat, mongetes amb rostes de cansalada, cafès i un xic de whisky. Pel fred. I també hem estat 5 a taula.
Des de quarts de nou del matí quan hem arribat, pràcticament els primers, el seguit de comensals ha estat imparable, tota una garantia.

 

2 comments on “Cala Cinta i 2

  1. […] la carretera BP-4654 pel camí trobareu El Serradet, passat el collet de Sant Agustí, a L’Alou Cala Cinta, a Alpens la Fonda i al quilòmetre 22 el Cobert de Puigcercós. Més endavant abans de Borredà […]

  2. Jo hi he estat un cop, érem 6 a taula i cadascun va demanar un plat diferent per que axis tots poguéssim provar de cada plat.
    Vaig quedar molt sorprès de com cuinen, un menjar molt de com es sol dir “De casa la iaia” amb gust i fet amb cura, com quant ens cuinava les nostres avies per nosaltres. A mi en va donar aquella sensació.
    Val molt la pena fer tot el camí per menjar-hi, això si… per gent que li agrada menjar bé, amb gust i per que no, atipar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: