Deixa un comentari

El piumoc o sac d’ossos


El Piumoc és un embotit sec del costelló del porc, al qual substitueix en algunes preparacions culinàries, elaborat tradicionalment a l’àmbit domèstic i que actualment només es fa a Tortellà, tot i que se sap que abans també s’elaborava en les poblacions veïnes.

Gaudiu d’el text d’en Josep Valls sobre la recuperació d’aquest embotit al número 8 de Les Garrotxes.
I del periodista ripollès Arnau Urgell @arnauurgell, no us perdeu els articles El tren del carbó promès i Dolors Viñoles una veïna de la Colònia Llaudet.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: