3 comentaris

La Fonda Vilaseca


Avui hem fet camí cap a Osona, a la Colònia Vila-seca de Sant Vicenç de Torelló, destí: la Fonda Vilaseca.
Fa goig asseure’s aviat a taula i veure com van arribant els parroquians de tarannà proper, de poble i de figura plena que fa pensar que els agrada menjar bé, donen confiança a la nostra elecció.
Hem tastat tripes i morro de vedella i unes galtes amb mongetes acompanyades d’unes cruixents rostes de cansalada, que a la vista ja feien dentetes.
Tot molt correcte, tal com dicta una rajola a l’entrada de la fonda: Ja hem menjat, ja hem begut, gràcies a Déu que n’hem tingut.

 Per saber-ne més: Vila-Seca; dues fàbriques, una colònia.

Anuncis

3 comments on “La Fonda Vilaseca

  1. […] han esgarriat els plans. Malgrat tot, sempre hi ha un roc, o dos, a la faixa i hem tornat a la fonda Vilaseca. Tres plats de pota i tripa de xai amb un bon suc ens han fet passar les penes. Hi hem trobat […]

  2. Home, això es territori “comanxe”, aquí es on visc jo, tinc la fonda a 10 metros literalment.
    Cuina absolutament catalana, productes de molt bona qualitat.
    Recomano les galtes al fon, els peus de porc guisats amb bolets, i les mongetes amb rostes de cansalada. Tot el que estigui fet al forn es fa amb un forn de combustió de fusta, com antigament i li dona un gust molt diferent i molt bo comparat amb altres plats del estil que fan en altres restaurants.
    I una cosa curiosa i a destacar, es que en Feliu (el cuiner) realment viu la seva feina, hi te una dedicació i una passió per la cuina que a mi personalment m’atrau. Ho viu realment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: