4 comentaris

La Fonda Vilaseca


Avui hem fet camí cap a Osona, a la Colònia Vila-seca de Sant Vicenç de Torelló, destí: la Fonda Vilaseca.
Fa goig asseure’s aviat a taula i veure com van arribant els parroquians de tarannà proper, de poble i de figura plena que fa pensar que els agrada menjar bé, donen confiança a la nostra elecció.
Hem tastat tripes i morro de vedella i unes galtes amb mongetes acompanyades d’unes cruixents rostes de cansalada, que a la vista ja feien dentetes.
Tot molt correcte, tal com dicta una rajola a l’entrada de la fonda: Ja hem menjat, ja hem begut, gràcies a Déu que n’hem tingut.

 Per saber-ne més: Vila-Seca; dues fàbriques, una colònia.

4 comments on “La Fonda Vilaseca

  1. He buscat aquest lloc ja qué fa uns 26 anys, crec, vaig estar allotjat aquí..vaig fer unes feines tallant formigo armat, primer al teatre de torello i despres a una plaça de sant pere de torello….tinc el récord de molt bon tracte, el propietari m’esperava a la tarde i feiem un berenar junts i molt bon menjar….m’alegro que encara estigui obert…m’agradaria tornar….

  2. […] han esgarriat els plans. Malgrat tot, sempre hi ha un roc, o dos, a la faixa i hem tornat a la fonda Vilaseca. Tres plats de pota i tripa de xai amb un bon suc ens han fet passar les penes. Hi hem trobat […]

  3. Home, això es territori “comanxe”, aquí es on visc jo, tinc la fonda a 10 metros literalment.
    Cuina absolutament catalana, productes de molt bona qualitat.
    Recomano les galtes al fon, els peus de porc guisats amb bolets, i les mongetes amb rostes de cansalada. Tot el que estigui fet al forn es fa amb un forn de combustió de fusta, com antigament i li dona un gust molt diferent i molt bo comparat amb altres plats del estil que fan en altres restaurants.
    I una cosa curiosa i a destacar, es que en Feliu (el cuiner) realment viu la seva feina, hi te una dedicació i una passió per la cuina que a mi personalment m’atrau. Ho viu realment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: