Deixa un comentari

Discurs del Rei Carnestoltes a Sant Joan de les Abadesses


Molt bona nit a tothom! O com diria una persona que tots coneixem: Hola macus!

No sé si sabré fer això de ser Rei Carnestoltes, l’anterior va deixar un nivell molt alt i el puta ara em cobra un euro i mig per cervesa…
Començaré per explicar el Carnestoltes. Buscant a l’enciclopèdia he trobat que són els  tres dies anteriors al dimecres de cendra, primer dia de quaresma. Tot i que s’acostuma a iniciar el dijous anterior, el dijous gras o llarder. Per tant anem bé. També diu que és una festa pagana d’alegria, xerinola i cert descontrol. Per tant Valentí, avui penso aparcar el cotxe als quatre jardins! i sense rellotget!

També he llegit que al final es crema el Rei Carnestoltes. Aquest punt no m’acaba d’agradar eh Capri! A més a més, hi ha el meu germà petit davant… cremeu-lo a ell!El què si sé és que m’han donat permís per dir el què vulgui, per tant aprofitaré per queixar-me una mica! Com que se’ns venen eleccions a sobre volia donar el meu punt de vista de cada candidat. Però el convergents no es decideixen. Què Concepció? No t’animes? Ens tens a tots amb l’Ai el cor! El que si sabem segur que es presenta és en Sergi Albrich. Ja quan venia pins de sotamà de petit apuntava maneres aquest noi, només espero que les seves habilitats per la política siguin millors que les seves habilitats a la cuina. I en Ramon també es torna a presentar. L’alcalde de Sant Joan, que té negoci a ripoll i va amb una noia de Campdevànol. Suposo que els fills aniran a l’escola a Camprodon, no? I aquest any tindrem llista del PP! No conec el candidat, però només espero que no ens tanqui TV3 ni ens emmerdi en cap guerra! I en Pere Villanueva què? No s’anima aquest any? Trobarem a faltar el sector més radical a l’ajuntament! Ja hi tenim en Gerard Costa, però, no fotem, no és el mateix! I ara m’he assabentat que també es presenta en Remigi F Luque per coalició canària amb l’objectiu de donar ales a Sant Joan. Voteu-lo a ell pel canvi radical, el meu vot ja el té!

Tal com deia m’agradaria queixar-me d’unes quantes coses. Si algun dels candidats se les vol anar apuntant… Primer: Què collons ha passat amb Sant Isidre? Perquè ja no es fa la festassa que es feia abans? Té alguna relació amb la desaparició del Bar d’ambient de l’estació? Segon: Trobo molt a faltar poder avançar a la recta de la fibrán! (pren nota eh Ramon, que hi passes cada dia). Tercer: Perquè no fem ja un pas de Zebra davant del Super Avui? fa anys que el trobem a faltar! Quantes iaies han de morir?! Quart: Com pot ser que tinguem 11 perruqueries, 15 bars, 10 carnisseries un lutier i cap hotel? Oh, és que Camprodon té més turistes! Collons, normal! I cinquè i últim punt: Perquè sempre que vas a passejar o donar un vol acabes a Can Miki? Quina espècie de conspiració judeomasónica té muntada la Maria Carme del Miki?

I per acabar m’agradaria acomiadar-me copiant l’anunci d’estrella Damm de què tenim. Que què tenim? Doncs tenim en Luís al pavelló, que tots intentem convèncer perquè ens ho faci més barat, però no hi ha manera! Tenim el Ford K d’en Llende, la cabreta de l’Àlex Porta i en Dj Met! Tenim un concert el 16 d’abril al pavelló que ens deixarà a tots hipotecats! Tenim un monestir d’hivern i un descapotable d’estiu! Tenim el Jas, l’esplai, el teatre, la Unió Excursionista, la Barra Jove i l’Abadessenc! Tenim en Curós que treu els ponis a cada festa! i si no és festa també! Tenim una parada de bus que fot una nosa de cal Déu i tenim una zona verda que ens fot negre! I tenim unes campanes que quan toquen les senten des de Sant Petersburg! Tenim també ca la Balbina obert cada dia quan tornem de festa! I tenim tots els rumors que circulen a les nostres esquenes! Tenim el Comte Arnau, els poemes de Maragall, els pabordes i el campanar de Sant Antoni, que encara que estigui tancat i pugem igual! Tenim Mas Molí, la Roca, les llances, Can Jombi, la Batllia, Rodonella i la Iaia Nita del Planàs! Però el què tenim, i sempre tindrem, són els plànols del “pantano” de Ripoll!

Moltes gràcies a tots! Ara ja podeu seguir bevent i aquestes coses que tant bé se’ns donen als de Sant Joan!

Bon Carnestoltes, visca Sant Joan, visca Texas i visca Catalunya! Ens veiem tots al pavelló el dia 16 d’abril per l’aniversari del JAS! I recordeu: Papasolgirona.com!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: