Deixa un comentari

Greixots


Ara ve el dijous llarder i menjarem greixots, greixons o llardons, amb coca o sense.
El sagí del porc es talla a daus petits i es posa a coure a foc lent per fondre’l i extreure’n tot el llard. Els greixots, greixons o llardons es fan amb les parts sòlides que queden.

El dijous llarder
botifarra, botifarra;
el dijous llarder
botifarra menjaré;

I si és dijous gras,
botifarra, botifarra,
i si és dijous gras
botifarra menjaràs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: