2 comentaris

Cal Penyora


Un esmorzar que ha valgut el camí per arribar a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, un passeig pel Lluçanès.
De la bona cuina de Cal Penyora hem tastat amb aprovació, amanida de ceva i tomàquet amb col confitada,  sigrons amb tripes i senglar amb patates, en un local acollidor i casolà. Cafè i copa i qui vulgui fumar, al carrer, a començat un nou any.
A més, Cal Penyora és a casa de l’escriptor Ramon Erra.

Sigrons amb tripa

Advertisements

2 comments on “Cal Penyora

  1. Me l’apunto! Ah, i bon any…

    • Bon dia Ignasi, disculpa el retard, he llegit un molt bon article a la revista Descobrir, El menú de les Garrigues.
      És àgil, precís, engrescador i m’encanta poder llegir la parla concreta de la terra. Bona feina.
      Quan vulguis investigar pel Ripollès, avisa’ns.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: