Deixa un comentari

Bacallà amb panses, pinyons i ou dur


Ingredients per a quatre persones
4 talls de bacallà
1 ceba
2 tomàquets
1 pebrot gros
1 albergínia
1 carbassó
4 ous
panses
pinyons
Julivert

Preparació: poseu oli en una paella i mentre s’escalfa talleu a daus grossos la ceba, els tomàquets, el pebrot, l’albergínia i el carbassó, tireu tot a la paella, poseu una mica de sal i deixeu que es vagi fent.
Fregiu el bacallà i reserveu. Feu els ous durs. Escaldeu les panses i fregiu els pinyons.
En una cassola de fang poseu primer la samfaina, al damunt al tall de bacallà, un ou obert, les panses i els pinyons. Un polsim de julivert li donarà el toc final. Aquest plat es important servir-ho calent.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: