Deixa un comentari

Galtes de vedella estofades


Ingredients
• Galta de vedella, una per persona, tallada a daus, • Vi negre de taula, bo, • Ceba, • Castanaga, • Porro, • All , • Oli, • Sal, • Pebre, • Llorer.
Posem els daus de carn ,amb sal i pebre, a marinar amb les verdures tallades i ben coberta del vi negre. 12-24 hores a la nevera. L’endemà, traiem els daus de la carn i els marquem en una paella ben calenta, colem la marinada, i reservem el vi. Un cop marcada la carn la posem a la cassola on la volem estofar. Retirem l’oli ( si es que s’ha cremat) de la paella on hem marcat la carn, i reservem la glassa que ha quedat al fons, hi posem oli i les verdures marinades, deixem coure lentament. Afegim oli a la cassola on tenim la carn marcada, hi posem una fulla de llorer, deixem coure una mica i tirem el vi de la marinada, deixem coure ben lentament,amb la cassola destapada que es vagi reduint, un cop tinguem les verdures ben toves es passen pel xinès i s’afegeix a a cassola, quan veiem que la carn ja es feta, es pot servir. S’acompanya de patates al vapor, o de bolets saltejats i afegits a la cassola l’últim moment, de patates llamineres ( son patates tallades a daus petits i fregides). Es un plat molt melós.

http://lesreceptesdelalola.net/ca/detall.php?id=152

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: